Kosár megjelenítése
Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica fejléc teteje
Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica fejléc hüvelykujjMatricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica fejléc kövess minketMatricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica youtube linkMatricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica facebook linkMatricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica instagram linkMatricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica fejléc bombafej szája
Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica alja

Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica gyakran ismételt kérdések, információk
Matricabomba röviden, gyorsan, egyszerűen!

A matricabomba két féleképpen állítható elő:

1: Az ember szorgosan gyüjtöget, egymásra ragasztja az évekalatt felgyülemlett autómatricáit, és szembesül azzal, hogy nem feltétlenül a megálmodott felületet kapja. Ennek oka az, hogy az autómatricák külön-külön egymáson átfedve szintkülönbséget képeznek, így egy elég durva felületet kapunk. Ezt még érdemes lenne lelaminálni, hogy teljes mértékben UV, és vízálló legyen.

2: Ha az embe ért a grafikai programokhoz, és össze tud állítani egy matricabombát magának, akkor csak egy problémája lehet, mégpedig annak kinyomtatása. Nehéz találni olyan céget, ami a megfelelő minőségben kinyomtatja matricabombánkat. De ha mégis, akkor is figyelnünk kell arra, hogy a megfelelő 3D-s anyagra nyomtassunk. Mindkét megoldás elég körülményes, és időigényes ahhoz, hogy az ember lemondjon, hőn áhított matricabombájáról, azonban van megoldás! Ha ezen sorokat olvasod, már meg is találtad. Nálunk szakképzett grafikus, és kifejezetten autódekorációra szakosodott dekoratőrök azon dolgoznak, hogy a széles választékú matricabomba készletünkből, megtaláld azt, amit keresel! És ha nem találod? Lépj Velünk kapcsolatba, és a Te egyedi igényeid szerint szerkesztjük meg a terméket! Gond van a felrakással? Ingyenes szaktanácsadással segítünk, hogy az autód, laptopod, vagy a telefonod tökéletes minőségű matricabombát kapjon! Nem szeretnéd Te megcsinálni? Ez sem jelenthet problémát! A termnékeink felhelyezését is vállaljuk temészetesen. Minden matricabombánkra, munkánkra garanciát vállalunk, Hívj minket bizalommal!

A matricabomba tervezése

  1. Összeillő logók és márkák elemek összegyűjtése a matrica bomba elképzelt stílusához

  2. Formai és elrendezési összeállítás digitálisan, a matricabomba tervezése

  3. Színtani egyensúly megteremtése, a matrica bomba színösszeállítása elrendezése

A matricabomba tervezése

A matricabomba alkotóelemeit gondosan össze kell válogatni, hogy passzoljon a tervezett matrica bomba stílusához.

Amikor megvan minden felhelyezendő elem, kiválasztásra kerül a matricabomba elrendezési séma. Ez jobbára kaosztikusnak tűnhet, de a matricabombák valójában ettől olyan látványosak. Természetesen van lehetőség egy adott rendszerben elhelyezni a különböző matrica bomba elemeket. Ez lehet lineáris, centrális, ciklikusan ismétlődő, vagy akár teljesen kaosztikus is.

Végső lépésként a különböző matricabomba elemek egységes, vagy harmónikus színösszeállítása. Ez lehet fekete-fehér, fehér-piros, de bármilyen színősszeállítás lehetséges.

A matricabomba gyártása

  1. A véglegesen összeállított matricabomba átesik egy RIP eljáráson, nyomtathatóvá válik

  2. A matrica bomba nyomtatása egy szélesformátumó oldószeres nyomtatón történik

  3. A festék száradása után a még nagyobb tartósság érdekében a matricabomba laminálásra kerülhet

A matricabomba gyártása

A kész graikai anyag digitális formátumát, egy RIP-nevezetű eljárással szélesformátumú nyomtatáshoz konvertáljuk.

A RIP eljárás végeztével, a matricabomba már készen áll a nyomtatásra. A matricabomba a RIPpelést követően, a létező leggazdaságosabb módon nyomtathatóvá válik. Ekkor a befűzött anyagra megkezdődik a nyomtatás. Az oldószeres festék 20-40 micron mélyen beágyazódik a matrica bomba anyagába.

A nyomtatás befejeztével 24 órás száradás következik. A száradás után 100 micron vastag víztiszta fóliával laminálásra kerül a matrica bomba. Így már kezelhetővé és karcállóvá válik. Ezzel kész is a matricabomba.

A matricabomba postázása

  1. Az elküldött megrendelés beérkezik a matrica bomba rendelés kezelőihez.

  2. A matrica bomba gyártási folyamata megkezdődik, majd csomagolásra kerül

  3. Mikor a matricabomba készen áll, csomagolásában postára kerül, utánvéttel átvehető.

A matricabomba postázása

A rendelés beérkezését követően, kollégáink visszajelzést kérnek. Fontos, hogy a rendelésnél minden mezőt helyesen töltsön ki, mert a jóváhagyás kérése általában telefonon történik.

A matricabombát nyomtatása, majd későbbi laminálása után méretének megfelelő csomagolásba helyezik. A4 -es méretig borítékba, A4 feletti méretben, kemény papírcsőbe kerül.

Postai küldeméynként, ajánlottan kerül feladásra, utánvétes rendszerben. A matricabombák átlagos megérkezési ideje kb. egy hét. A rendelések postázása minden esetben péntek délután 16:00 órakor kerül feladásra. A pénteken beérkező rendeléseket dél előtt 10:00 ig áll módunkban postázni az adott héten.

Laptopfóliázás, laptopmatrica és telefonmatrica a legjobb kivitelben és áron!

Meguntad laptopod egyhangú külsejét? Szeretnéd egyedivé tenni, vagy csak védenéd a mindennapos használat sérüléseitől? Szeretnéd, ha társaid, barátaid irígykedve néznék egyediségedet? Ne keress tovább! A telefonmatricázás és laptopmatricázás manapság, igen divatos hobbi lett, mind a fiatalok, mind az idősebb korosztályok körében. Nem mindegy azonban, hogy milyen anyagok, és milyen technikákkal kerülnek fel ezközeinkre. Mára, szinte a GSM boltok többségében, aluljárók butikjaiban, de akár az utcai árusok portékájában is fellelhetőek a laptopmatricák vagy telefonmatricák. Ezeknek egy része, annyira minősíthetetlen, hogy papír alapú nyomtatással készült. Ezek a laptopmatricák semmiképpen sem esnek a jó választás kategórájába. Mindamellett, hogy időtállósága, akár hetekre is korlátozódhat, eltávolításam igen nehéz, és kellemetlen. Számos példát tudnánk felhozni, hogy a rossz minőségű telefonmatrica, eltávolításakor, a telefon eredeti anyagában is kárt tett. Egy az iménti példánál, kissé komolyabb, de még mindíg legjobb anyag, a belépő szintű műanyag alapú laptopmatrica. Ezek az anyagok, már tartósabbak, az eltávolításuk is némiképp könnyebb, de még mindíg nem megbízható. Nyomtatása pusztán felületi, épp oly sérülékeny, mint a papír alapú nyomtatott laptopmatrica. Döntő többségében nincsenek ellátva lakkozással, a laminációról már nem is beszélve. Összegezve az említett két, a kereskedelmekben sűrűn előforduló technikájú anyagok sérülékenyek, nem bírják a vizet és az UV sugárzást. Nézzük hát, mit is kínálunk, a kereskedelemben elterjedt, hitvány anyagokkal szemben; Egyedi, akár teljesen személyre szabott grafikát autómatricákra, laptopmatricákra, telefonmatricákra! Prémium minőségű 3D telefon laptopfóliákat, laminálva a karcok ellen, magas élettartalommal, 5 év garanciával! Teljes színtartósságot a garancia élettartama alatt!Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica oldal partnerei:

mattautofolia.hu Profi karosszéria fóliázás budapesten, csepelen
mattautofolia.hu Profi autó matricázás budapesten, csepelen
A legjobb dekorációs megoldások, tervezés, gyártás, kivitelezés
Profi autódekoráció, szuper áron
Profi autófóliázás, szuper áron
Profi épületfóliázás, épületdekoráció, szuper áron
Profi rendezvénydekoráció, kiállítás dekoráció, szuper áron
Profi kiadványszerkesztés, honlapkészítés, miegymás, szuper áron
Profi taxifóliázás szuper áron
Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica oldal címe:
@t
Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica oldal leírása:
@d
Matricabomba, laptopmatrica, telefonmatrica oldal kulcsszavai:
@k